Hlavní obsah
Článek

Herečka Hana Vagnerová (41) byla pasována do role módní ikony. Ani prý sama neví, jak k tomu došlo, svěřila nám, když jsme ji jeden večer potkali hned na dvou velkých módních akcích v Praze. "Sice módě vůbec nerozumím, ale užívám si to," řekla Super.cz Hanka, která se dokonce stihla mezi přebíháním i převléknout.

"Jsem velice ráda, když mě někdo oblékne a já se musím jenom usmívat. Říkám, že módě nerozumím, protože se setkávám s kamarády, kteří jsou v tom velice dobří, tak se s nimi nerada srovnávám. Ale svůj styl mám, velice sportovní, protože mám ráda tenisky a batohy, věci, které jsou jednoduché, protože přebíhám z divadla do divadla, na natáčení, na trampolíny. Jsem pořád trochu v běhu," mínila Hanka.

"Vidím holky, které zvládají chodit v podpatcích na kočičích hlavách, ale to já tedy ne. Taky mám v botníku jen dvoje boty na podpatku a tenisek je tam výrazně víc. Stejné je to i se společenskými kabelkami, které mám taky dvě, zatímco batohů je tam rovněž výrazně víc. Jsem prostě sportovní typ a jsem na to hrdá. Taky se divím, že nejsem spíš tváří nějaké sportovní značky a zvou mě na tyhle glamour akce," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám