Hlavní obsah
Článek

Držitelka Českého lva Michalina Olszańska (24) sice cenu získala za snímek Já, Olga Hepnarová, ale v současné době ji můžete v kinech vidět i v mnohem pozitivnější roli. Ukázky z filmu Muzzikanti, kde hraje partnerku Pavla Kříže, se objeví i v novém klipu zpěvačky Marty Jandové (49) a rockera Izziho Izaiáše.

V Muzzikantech má Michalina roli trochu drzé, svérázné a drsné holky z hor a střídá polohy od padlého anděla po sexsymbol, kterému žádná z postav neodolá.

„Michalinu filmová kamera miluje a její herectví ve spojení s českým dabingem Hany Vagnerové a zpěvem Marty Jandové vytváří postavu Kláry, na kterou se nezapomíná,“ říká lídr kapely Doga Roman Izzi Izaiáš, který propůjčil hlas filmovému Izzimu Pavlu Křížovi.

V mrazivém únorovém počasí natáčel Izzi s Martou Jandovou záběry do klipu společného duetu Noc vášnivá. Při natáčení byla taková zima, že i technika filmařů kolabovala. V klipu je možnost vidět kontrast ponuré zimní atmosféry opuštěného hřbitova a letní romance z nového hudebního filmu Muzzikanti.

Reklama

Další články

Načítám