Hlavní obsah
Článek

Známe ji zejména jako herečku, málokdo ale ví, že Hana Vagnerová (41) začínala ve svých patnácti letech svou kariéru v modelingu. „Byla to velmi krátká epizoda mezi patnácti a osmnácti. Mám na to hrozně hezké vzpomínky, protože jsem to dělala pro zábavu. Měla jsem díky tomu lepší možnost si vydělat než třeba prací v pekárnách. Pro mě je to hrozně příjemné prostředí,” zavzpomínala na finále Czechoslovak Topmodels na své modelkovské začátky Hanka.

Jako modelka se prý velkých úspěchů nedočkala. „Já jsem se objevovala víceméně v časopisech Dívka nebo Bravo Girl. Byla jsem dokonce na titulce Dívky,” rozesmála ji vzpomínka.

Zkušenosti s modelingem v pubertě Hance později pomohly při profesionálním focení. „Je pravda, že spousta hereček focení nemá ráda, zatímco já hrozně miluju se převlékat, pózovat. Navíc vím, že to pro mě není žádná kariéra, ale jen zábava, a tak si to dokážu o to víc užít,” řekla Hanka Vagnerová, která v posledních letech zažila dvě focení v zahraničí. „Jedno bylo v Istanbulu a druhé v Los Angeles, kam za mnou přijel celý tým. Nejsem sice modelka, ale v tu chvíli jsem zažila něco, co by některá modelka chtěla zažít taky. Na to jsem hrdá.”

Reklama

Další články

Načítám