Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ze svého čtvrt roku trvajícího pobytu ve Spojených státech si herečka Hana Vagnerová (41) nepřivezla jen hodnotné pracovní zkušenosti z hereckých kurzů s americkým koučem Bernardem Hillerem, ale také nové přátelství s kolegyní, herečkou, modelkou a nově také režisérkou Evou Doležalovou.

„Dalo mi to hrozně moc, naučila jsem se například improvizovat v angličtině, což pro mě bylo předtím nemyslitelné. Bylo pro mě přínosné, že jsem taky pochopila jejich styl, a bylo skvělé poznat lidi z celého světa, byli tam herci ze sedmnácti zemí. Momentálně v tom ale nepokračuju, protože točím film tady,” řekla herečka, která dotočila snímek Sněží, pracuje na snímku Milada, zkouší novou hru v divadle Rubín a kromě toho také píše scénář.

V Los Angeles herečka zcela náhodně potkala svou krajanku Evu Doležalovou, která ji během své návštěvy domoviny pozvala na finále čtvrtého ročníku modelingové soutěže Czechoslovak TopModel, za který Doležalová převzala záštitu. „Bylo to hrozně bizarní, protože v tom sedmnáctimiliónovém městě jsem otevřela dveře auta a narazila jsem do ní, tak jsme se skamarádily,” popsala historku založenou na náhodě Hanka Vagnerová a s úsměvem dodala: „Pozvala mě sem, tak tady dnes máme 'date'.”

Reklama

Další články

Načítám