Hlavní obsah
Článek

Na bazaru pro nadace Člověk v tísni a Nadaci Nova, který pořádala moderátorka Emma Smetana (36), prodávaly pro dobrou věc své kousky i půvabné herečky Jenovéfa Boková, Hana Vagnerová (41) a Berenika Kohoutová nebo zpěvačka Debbi. Stánky měly vedle sebe, tak jsme je vyzpovídali.

Bylo asi hodinu a půl po začátku bazaru, tak nás zajímalo, zda jim věci mizí pod rukama a návštěvníci se o ně perou? "Krajková blůzička, kterou jsem měla moc ráda, už se prodala. Nerada se vzdávám těchto červených kalhot, které mám od čtrnácti let a koupila jsem si je kvůli jedné kapele. Tu pořád poslouchám, ale do kalhot už se nevejdu," vysvětlila Jenovéfa.

"Já mám ráda tyhle fialové boty a kalhoty od Josefíny Bakošové. Ale vypadá to, že je stejně jako Jenovéfiny kalhoty nikdo nechce, tak si je možná vyměníme," smála se Hana Vagnerová. Plný pult měla ještě i zpěvačka Debbi. "Mám tady oblečení, do kterého jsem měla v plánu zhubnout, a nezhubla jsem. Snad to ještě někdo koupí," doufala.

Co nabízela na svém stánku, moc netušila Berenika Kohoutová. "Večer jsem se vrátila z Říma, pak jsem šla ještě na koncert, takže jsem ráno do tašky hekticky naházela spoustu věcí a pak jsem jela ještě domů k mámě, kde máme také vyřazené kousky. A přinesla jsem hodně bot. Jsou dobré, ale měla jsem je třeba jen jednou na sobě, tak jsem se s nimi rozloučila," ukázala nám část své sbírky obuvi dcera spisovatelky Ireny Obermannové.

Reklama

Další články

Načítám