Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že pohádce o Leoši Marešovi (47)a Hance Svobodové (35) už definitivně zazvonil zvonec. Tedy spíše Skopec. Nejlépe placený český moderátor si našel za uhrančivou modelku náhradu v podobě slavné slovenské topmodelky Míši Kociánové (23). Zároveň jsem se dozvěděli, že ani Hanku netrápí samota. Super.cz se podařilo zjistit, že sexy brunetku pojí velmi blízký vztah s jistým Petrem Skopcem. Chlapec z „lepší společnosti“ patří mezi skupinu tzv. zlaté mládeže a není žádným tajemstvím, že se rád obklopuje zejména modelkami. Například Dominikou Kadlčkovou.

„S Petrem jsme kamarádi už mnoho let a posledních dobou se vídáme víc, než předtím," diplomaticky se Hanka vykroucela z naší otázky, jaký vztah ji pojí se stejně starým mladíkem.

I kdyby Svobodová zapírala, až se hory zelenaly, nebylo by jí to nic platné. Zamilovanou dvojici totiž o víkendu načapal v baru James Dean v pražské Dlouhé ulici náš informátor. „Líbali se a rozhodně to nevypadalo jako kamarádská pusa," říká náš zdroj. „Když jsem teď sama, tak jsem se začala častěji stýkat se svými bývalými kamarády," říká vyhýbavě kráska.

Z Hančiny reakce bylo zřejmé, že by nerada lásku zakřikla, což se jí opravdu nedá vyčítat. Jak se bude vztah playboye a přední české modelky vyvíjet, ukáže čas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám