Hlavní obsah
Článek

Každý Čech přistupuje k třídennímu státnímu smutku po svém. Někdo si s tichou vzpomínkou na Václava Havla (†75) zapálil vzpomínkovou svíčku v soukromí svého domova, někdo doprovodil pana prezidenta na jeho poslední cestě na Hrad.

Modelka Hanka Svobodová (35) zasvětila státní smutek práci. Od středečního rána fotila zbrusu novou kolekci návrháře Mika Zachevara. Na celé akci bylo bizarní jednak to, že se modelka fotila v extravagantním účesu s černou rtěnkou v oblečení s latexovými prvky. Zároveň bylo zvláštní, že se samotné focení konalo v baru jménem Černý anděl. Aby toho nebylo málo, tak se lokace nacházela pouhé dvě ulice od místa, kudy procházel průvod s rakví exprezidenta.

„Téměř všichni v tyto dny pracují. Já jsem modelka a modeling mě živí. Jako profesionál si nedovolím odmítnout slíbenou práci. Je to nepříjemná shoda termínu, která mě mrzí, ale práce je práce,“ vysvětluje svoje pohnutky bývalá přítelkyně Leoše Mareše (47).

„Hance musím dát za pravdu. Focení bylo domluvené několik měsíců dopředu a spolupracovalo na něm několik desítek lidí, kteří jsou vázáni dalšími povinnostmi. Navíc jsme byli limitovaní blížícími se svátky. Nešlo to posunout," vysvětluje Zachevar, který v minulosti spolupracoval s Eliškou Bučkovou, nebo třeba Kateřinou Průšovou. Už teď se můžete těšit na další pozoruhodné snímky z nevšedního focení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám