Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) drasticky zhubla deset kilo za týden, jen aby mohla fotit obnažené fotky do časopisu pro pány. "Už mám při 177 centimetrech jen 53 kilo a líbí se mi to. Vždycky jsem mívala přes šedesát," pochlubila se Super.cz. "Máma mi ale nadává, že se ze mne stane anorektička," přiznala reakci své matky Veroniky Žilkové (62).

Agáta už je hubenější než vychrtlá exmilenka Leoše Mareše Hana Svobodová (35), se kterou předváděly jako hlavní hvězdy luxusní sportovní módy Bogner ve Špindlerově Mlýně. Když jsme spočítali Agátino BMI vyšla hrozivá cifra 16, 92. Už index pod číslo sedmnáct a půl klasifikují odborníci jako příznak anorexie nebo jiné poruchy příjmu potravy.

S tím, že by měla shodit, už začíná koketovat i zpěvačka Anna K (59). "Měla bych začít se cvičením," upozornila na své bujnější křivky a kulatější tvář. Jinak ovšem na skiopeningu neměla nejlepší náladu. Místo pařby s kamarády se okolo jedenácté vypravila do postele, aby doléčila chřipku. Poté, co se léčila s rakovinou prsu, si musí dávat větší pozor na zdraví.

Reklama

Další články

Načítám