Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Hana Svobodová (35) před očima svého expřítele Leoše Mareše (47) předvedla pořádné modřiny. Hanka křtila ve velkém stylu svůj první kalendář. Role moderátora se ujal Mareš a hosty čekala i luxusní módní přehlídka prádla v čele se Svobodovou, Petrou Faltýnovou (46), Lucií Váchovou, Jitkou Válkovou (32) nebo Kateřinou Průšovou (40).

Hanka předvedla nejen své vnady, ale také pořádné podlitiny. Momentálně je bez přítele, a tak prý rozhodně nejde o domácí násilí. "Nikoho nemám, jsem momentálně bez přítele. A s Leošem máme super přátelský vztah," řekla Super.cz Svobodová.

A z čeho má tedy stehna pravé i levé nohy posetá modřinami? "To je z baněk. Chodím na vacupress. Vyhlazuje to nohy a je to i prevence proti celulitidě. Na modřiny hodně trpím. Stačí do mě strčit a je to. A takhle to zase dopadlo. Nepomohl ani make-up," dodala s úsměvem Svobodová.

Na křtu také dražila jednu z fotografií kalendáře. Vybralo se padesát tisíc. "Peníze půjdou na Unicef pro dětičky," uzavřela modelka.

Reklama

Další články

Načítám