Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoliv je postava modelky Hanky Svobodové (35) znalci ženských těl považována téměř za dokonalou, tak samotná mladá kráska si to nemyslí. „Jsem sice hubená, ale rozhodla jsem se, že bych si mohla svoje tělo ještě trochu vytvarovat,“ přiznala Super.cz Svobodová.

Ta si k tvarování své figury vybrala studio vyhlášené fitness trenérky Jany Mrázkové, mezi jejíž klienty patří celá řada tuzemských celebrit. „Hanka je nádherná ženská, která ale nemá moc času. Kvůli tomu jsem jí vybrala cvičení na speciálním vibračním přístroji, díky kterému výrazně ušetří čas. Místo hodiny klasického cvičení tady stačí jen třeba jen půl hodinky,“ vysvětlila Mrázková.

Trenérka pro Svobodovou, která cvičením zahání smutky po rozchodu s Leošem Marešem (47), připravila i speciální jídelníček a tréninkový plán. „Hlavně, abych nemusela moc brzo vstávat,“ děsila se Svobodová plánů své přísné trenérky. Nakonec se ale děvčata domluvila na rozumném kompromisu, a tak se už brzo můžeme těšit na ještě krásnější Hanku Svobodovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám