Hlavní obsah
Článek

Je tady další konec velké lásky. Nejlépe placený moderátor Leoš Mareš (47) se rozešel se svou přítelkyní Hankou Svobodovou (35). Na rozchodu se podle Blesku dohodli po rok a půl trvajícím vztahu minulý týden. „V poslední době jsme se viděli hrozně málo, tak jsme usoudili, že bude lepší, když to ukončíme,“ přiznal deníku Mareš. Ten na „odchodnou“ Svobodové přenechal vůz Audi R8 a luxusně zařízený pronajatý byt v centru Prahy. „Stejně s tím autem jezdila hlavně Hanka,“ okomentoval situaci Mareš.

Ani Hanka Svobodová nebere rozchod s Leošm tragicky a neztrácí nadhled. „Nerozešli jsme se ve zlém. Já mám spoustu práce a budu dělat to, co jsem dělala doteď. Byt mám a auto taky, nic se nemění. Akorát, že u mě každej den nebude Leoš,“ svěřila se modelka.

Ve vztahu Leoše a Hanky to skřípalo již delší dobu. Jednou z posledních akcí, kde se objevili společně, byla v září svatba modelky Ivety Lutovské. "Věděli jsme, že to jde do kopru. Ke konci už jsme byli jako kamarádi,“ prozradila Hanka. Leoš si včera z Hančina bytu odnesl za pomoci kamaráda své poslední věci. Stačil mu na to jeden kufr a pár tašek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám