Hlavní obsah
Článek

Nejbohatší český moderátor Leoš Mareš (47) se prostě umí otáčet. Za moderování inkasuje statisíce, za účinkování v reklamě pak miliony. Své by o tom mohli vědět dvě konkurenční sázkové kanceláře, pro které dělal Mareš letos dvě reklamní kampaně.

I přes vysokou cenu, kterou hvězdný moderátor jako reklamní tvář má, se mu hlásí další a další zájemci. Naposledy podepsal Mareš reklamní smlouvu s výrobcem alkoholu z hrušky. „Reklama mi nevadí. Není to nic proti ničemu, když je to na produkt, který mě navíc baví,“ okomentoval své aktivity pro výrobce alkoholu.

Z kuloárů přitom prosáklo, že si Mareš za kontrakt vyinkasoval sedmimístnou sumu, spekuluje se o dvou milionech korun. „Mamince jsem musel vysvětlovat, proč si na propagaci alkoholu vybrali zrovna mě,“ říká s úsměvem moderátorská hvězda rádia Evropa 2.

„Naopak moje přítelkyně Hana spolupráci s hruškovicí asi ocenila, jelikož mám podezření, že mi doma zmizela jedna flaška,“ prásknul Mareš sklony k alkoholismu na Hanu Svobodovou (35). Snad nakonec tahle reklamní kampaň neskončí v nějaké protialkoholní léčebně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám