Hlavní obsah
Článek

Neujuznávanější český stylista, nový spolupracovník Super.cz Filip Vaněk exkluzivně zhodnotil svatební róbu modelky Aleny Šeredové (46), Gigi Buffona a také Elišky Šeredové, sestry nevěsty.

Stylista Vaněk se léta staral o šatník Simoně Krainové (51). Je dvorním stylistou Leoše Mareše (47) a jeho přítelkyně Hany Svobodové (35) a také topmodelky Pavlíny Němcové (52). Spolupracuje s dalšími hvězdami českého i slovenského šoubyznysu. Na triku má oblečení porotců i moderátorů Česko-Slovenské SuperStar.

Róba Aleny Šeredové Vaňka nadchla, jedinou chybou prý byla aplikace pod ňadry. "Celý look je inspirován Sicílií. Střih šatů sice nedává vyniknout jeji dokonalé postavě, přesto působí velmi luxusně a romanticky. Aplikace pod dekolem sice trochu ruši celkový dojem, ale zase ne tak moc. Jemné líčení i čistý účes stylově ladí s róbou a závojem. Alena vypadá jako pravá Italka. Celkový dojem bych oznámkoval dvojkou," řekl Super.cz Vaněk.

Horší už to je s ženichem Gigi Buffonem. "Buffonův smoking je sice dokonale padnoucí s mírným leskem a velmi výraznou vázankou, ale lesklý materiál a diamant působí světsky a postrádá onen proslulý italský cit pro módu a styl. Ten si rozhodně lépe podmanil Angličan David Beckham," říká Vaněk.

A jaký je jeho názor na zelené šaty Elišky Šeredové, která je srovnávna s Pippou Middleton? Podle něj sestru manželky prince Williama Kate nenapodobila. "Bavlněné volánové modré šaty nebyly příliš dobrou volbou. Přidávají na objemu a působí pomačkaným dojmem. Punčochy shazují styling spolu s plédem Louis Vuitton v krémové barvě a stejně tak lesklé béžové lodičky stylově neladí. Dávám za čtyři," dodal stylista Vaněk.

Reklama

Další články

Načítám