Hlavní obsah
Článek

Nepříjemné trapasy a módní přešlapy se mohou stát snad každé dámě, celebrity nevyjímaje. Také v letošním roce řada slavných dam neuhlídala svůj klín a někdy nechtěně, jindy zase trošku úmyslně, nechala zvědavým fotografům nahlédnout do svého klínu.

Jiné krásky zase zvolily odvážné průsvitné šaty, pod nimiž se všem dychtivým očím naskytl pohled nejen na kalhotky, ale i podprsenku. Celebritami, které ukázaly světu, co nosí pod šatičkami, se pokochejte v naší fotogalerii.

A kterým známým tvářím se letos povedlo nějaké to kalhotkové faux pas? Stačila jen chvilička nepozornosti a nohy k sobě zapomněly dát jak vždy šarmantní Olga Menzelová (46), tak i známá modelka Tereza Maxová (52). Na jedné módní přehlídce se zase opomenula Dáda Patrasová (67).

Pestré kalhotky ukázala i jedna z nejvíce přitažlivých moderátorek Zuzana Belohorcová (48), která na své prádélko upozornila během svůdného pózování před pražským Rudolfinem.

A co teprve manželka baviče Jiřího Krampola Hanička Krampolová! S vizáží lehké holky i extravagantní dámy z vyšší třídy se prý nechtěně pochlubila svými kalhotkami s kytičkami.

Podívaná pod sukně našich slavných dam však zdaleka nekončí. Svůj klín neuhlídaly i nejslavnější těhule Ornella Štiková (31), modelka Eliška Bučková, zpěvačka Heidi Janků či expřítelkyně Leoše Mareše Hana Svobodová. (35)

Reklama

Další články

Načítám