Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) už nemusí mít výčitky svědomí, že nechal svou bývalku Hanku Svobodovou (35) bez prostředků. Zdá se, že se modelce podařilo sbalit dobrou partii. Hančinou novou láskou ale není automobilový závodník Jan Charouz, jak se nedávno psalo, ale v posledních týdnech se Svobodová stýká s podnikatelem Tomášem Horáčkem.

Hanka byla mnohokrát viděna, jak jezdí v Horáčkově luxusním černém voze BMW. Byznysmen si už dokonce modelku nastěhoval do svého bytu na pražském Starém Městě. „Koupil jí už nějaký šátek, boty a kabelku od LV a brzy se chystají na společnou dovolenou,“ říká přítel blízký páru.

Zeptali jsem se přímo Hanky, jak se věci mají. „Nebudu popírat, že spolu jsme. Raději bych se k tomu ale vůbec nevyjadřovala, bude to tak lepší,“ víceméně potvrdila spekulace Svobodová.

Podle našich informací by se měli milenci poprvé objevit jako pár 26. listopadu na finálovém večeru Miss Face na Občanské plovárně, kde oba zasednou v porotě.

Kontroverzní podnikatel Horáček je spojovaný s hromadnými nábory členů do ČSSD, chodil v minulosti s modelkou Romanou Pavelkovou. Svobodová měla talent v hledání movitých partnerů. Před Leošem Marešem chodila například s movitým podnikatelem Radovanem Exnerem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám