Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ochránci zvířat bijí na poplach. Pravé kožešiny hýbou světem. I české celebrity podlehly trendu luxusních pravých kožešin. Jsou krásné a navíc zahřejí. I proto si české hvězdy vyrazily na prestižní módní show návrhářky Ivany Mentlové, která je luxusními přírodními kožíšky, pelerínami či vestami proslulá. Mezi její klientky patří Aňa Geislerová (48), Dara Rolins (51), Simona Krainová (51), Taťána Kuchařová (36) či Pavlína Němcová (52).

Co říkají další slavné české dámy na přírodní kožešiny? Libují si v nich, nebo dávají přednost umělým kouskům? Hana Svobodová (35), bývalá přítelkyně Leoše Mareše (47), má doma vestu z lišky od světového módního domu za čtvrt miliónu korun. "Mám kožíšky ráda. Zatím mám jen jeden, není to levná záležitost. Ale líbí se mi to moc," prozradila Hana Svobodová.

Miss World Taťána Kuchařová byla tváří návrhářky Ivany Mentlové, a tak v jejích kožíšcích vyráží do společnosti pravidelně. "Líbí se mi to moc. Je to chic a konkrétně modely Ivany Mentlové jsou dokonalé. V soukromí to ale nepodporuji. Už jsem pár negativních emailů od aktivistů dostala," řekla Super.cz Taťána.

"Mám je ráda, ráda je nosím. Pár kousků z lišky či norka doma mám," řekla nám první dáma Pařížské, podnikatelka Tamara Kotvalová.

Fanouškem přírodních materiálů je i Renata Langmannová. "Jsem příznivkyní hlavně Ivany Mentlové. Miluju její kožené bundičky, kožíšky. Jednu bundičku doma mám a jsem na ni patřičně pyšná," upřesnila Renata.

Naopak odpůrcem je Terezie Dobrovolná. "Nosím umělé, maximálně králíčka. Můj drahý je proti tomu a myslím, že to tak má být," dodala bývalá královna krásy.

Reklama

Další články

Načítám