Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Hana Svobodová (35) se po letech zbavila svých napletených vlasů, které jí sahaly až téměř k pasu. V mnohem kratším sestřihu byla na první pohled k nepoznání. "Uvažovala jsem o tom už delší dobu. Vlasy si musí odpočinout, ozdravit se. A já mám konečně lehkou hlavu," chválila si změnu modelka.

"A taky mám s účesem mnohem méně práce. Předtím jsem s fénováním strávila dvě hodiny," vysvětlila Hanka, která tvrdí, že si nechala vlasy odstranit na léto. To nás, jelikož je září, poněkud překvapilo. "No, ještě je teplo a už jsem je měla dole i během léta, ale nechala jsem si je zase přidělat," zamotala se trochu do odpovědi.

Hanka také prozradila, že se stala tváří kliniky plastické chirurgie, která se zabývá i umělým oplodněním. "Můžu využít jakékoliv jejich služby. Ale momentálně nechci. Sice jsem řekla, že si chci nechat zvětšit prsa, ale zase jsem si to rozmyslela. Takže to možná jednou bude tak, že když nebudu moct otěhotnět, tak mi na klinice pomůžou a pokud mi kojení prsa zničí, nechám si je upravit až pak," uzavřela Svobodová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám