Hlavní obsah
Článek

Když jsme potkali Leoše Mareše (47) krátce poté, co jej média zkritizovala za to, že už o něj není zájem a kšeft v televizi mu vyfoukla i "blbá blondýna" Iva Pazderková (44), vypadal velmi spokojeně. Dokonce i trochu přibral, takže nepůsobil tak unaveně, jak tomu bylo koncem minulého roku.

"Teď říkáte, že jsem přibral, jindy mi vyčtete, že jsem moc hubený. Já tohle neřeším," krčil s úsměvem rameny Leoš na párty Fashion TV, kde znalecky zkontroloval přítomné slečny a pobavil se i se svojí bývalou přítelkyní Hanou Svobodovou (35).

Dotkli jsme se i tématu, jak je možné, že mu práci při moderování nového pořadu na Prima Cool přebrala Iva Pazderková. "Bylo to podáno naprosto jinak, než je to doopravdy. S Primou jsem skutečně o moderování jednal. Pak jsem si ale pustil zahraniční verzi tohoto pořadu a sám si řekl, že pro moji moderátorskou pověst to není ideální," vysvětloval.

A proč? Zdá se mu prvoplánově vulgární. "Samozřejmě nevím přesně, jak to bude vypadat u nás, ale v dílech z Velké Británie na soutěžící kálejí holubi, kteří jsou nad nimi zavěšení ve velké kleci, před nimi se promenují naturisté důchodového věku a děje se tam víc věcí, které je mají rozptylovat při odpovědích. Myslím, že se to pro mne nehodí. S televizemi momentálně jednám o vlastní talk show, která by se snad měla rozjet na podzim,“ prozradil Leoš.

Reklama

Další články

Načítám