Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Každý večírek v jiných šatech? Toto nepsané pravidlo se snaží dodržovat většina známých krásek, které pravidelně obcházejí párty. Ovšem někdy nastane trapas, jak se to přihodilo naposledy modelce Michaele Štoudkové (38). Outfit, v němž se objevila na velkolepé narozeninové párty Hany Svobodové (35), už všichni znali.

Když se jedná o nenápadné kousky, nevšimne si každý, že už jste takhle oblečená minimálně jednou přišla. Míša si ale vzala oranžové šaty, které si koupila na Kanárských ostrovech a chlubila se nimi už v jedné reportáži Super.cz.

Velmi výrazné botky, které si přivezla z Německa, už měla na karlovarském filmovém festivalu a také na narozeninách Nikol Moravcové (36). Navíc už měla i téměř všechny šperky a doplňky. "Je to pravda. Nový mám je tenhle prstýnek za padesát korun a kabelku. Ta byla podstatně dražší," prozradila modelka na veřírku ve Skydive aréně.

"Já nejsem zastánce toho, abych si jako některé kolegyně šaty půjčovala. Raději je mám doma ve skříni. Ale teď jsem opravdu nemohla nic hezkého sehnat," vysvětlovala Super.cz Míša, která nenakupuje v předražených buticích, ale v módních obchodech, kam chodí většina mladých Češek, které zrovna netřou bídou s nouzí, ale také nemají k dispozici zlatou kartu bez limitu.

Reklama

Další články

Načítám