Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Hana Svobodová (35) pozvala na oslavu svých narozenin spoustu lidí. Všichni jí blahopřáli, ale přesto v nás zahlodala pochybnost, zda ji mají opravdu upřímně rádi, nebo jí něco závidí, či na ní nacházejí nějaké chyby. Inspirovala nás k tomu moderátorka Nikol Moravcová (36).

"Na mých narozeninách jste se ptali mých známých, co jim na mně vadí. Pak jsem byla dost naštvaná. Takže by mě zajímalo, proč se mne taky nezeptáte na Hanku?," vyzvala Super.cz moderátorka. A hned sama začala. Vadí jí, či snad spíše závidí, jak je Hanka hubená. "Mohla by se aspoň občas najíst v rychlém občerstvení, kde kdysi sama začínala," uvedla Nikol.

Moderátor Petr Vojnar zase zapochyboval, zda Svobodová před časem chodila s Leošem Marešem opravdu z lásky anebo kvůli penězům. Na Leoše si vzpomněla i modelka Nikola Plzáková, která ulovila menší terno v podobě DJe Petra Zvěřiny. "Ale já se budu za měsíc a půl vdávat a jim to nedopadlo,“ poznamenala.

A modelka Michaela Štoudková (38) zase zalitovala, že není tak známá modelka jako Hanka, a tak jí nikdo neuspořádal takovou oslavu narozenin, jakou měla na střeše Skydive arény právě Hanka, a nedostala tak luxusní dárečky jako ona.

Reklama

Další články

Načítám