Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve vrcholném světě modelingu platí obecné pravidlo, že začínající modelky či modely, které si vyberou na přehlídku módního domu Prada, čeká vždy slibná budoucnost. Z tohoto odrazového můstku se odpíchla další Češka. Je jí teprve šestnáctiletá Elen Šrámková.

Pro mladou modelku z Ostravy je to neuvěřitelný úspěch. Den před módní show slavného milánského domu stihla Elen ještě předvádět pro další uznávanou značku - Jil Sander.

Účast na přehlídce Prada Elen dostala mezi nejžádanější Češky milánského týdne módy. „Od malička jsem chtěla být modelkou. Můj velký vzor byla Karolína Kurková a hrozně jsem ji obdivovala. Žít život modelky s možností cestovat byl a je můj velký sen a jít přehlídku pro značku jako je Prada, je pro mě stále neuvěřitelné. Sen se stal realitou,” těší se z vlastního úspěchu Elen.

Kráska z agentury MY model agency, která zastupuje například Karolínu Kurkovou (40), Hanu Soukupovou (38), Ester (31) a Tomáše Berdychovy, začala s modelingem teprve v září loňského roku, kdy se umístila na třetím místě v soutěži MY Model Contest a od té doby tráví většinu času mezi školou a Paříží. Právě ve městě světel ji příští týden čeká ještě další důležitá přehlídka.

Reklama

Další články

Načítám