Hlavní obsah
Článek

Před sedmi měsíci jsme se s Hanou Soukupovou (38) potkali v pražské DSC Galerii. Více než po půl roce jsme se s českou supermodelkou setkali shodou okolností na tom samém místě.

Její přítomnost na akci byla stejně bohulibá, jako v předchozím případě, neboť česká kráska korunovala svou přítomností galavečeři pro nadační fond Be Charity, kterou organizovala spisovatelka a filantropka Barbara Nesvadbová (49) ve spolupráci se švýcarskou značkou hodinek. „Opět jsem přijela podpořit skvělou charitu Be Charity, která pomáhá dětem. Jsem moc ráda, že tady můžu být,” uvedla Hana.

Modelka je dvojnásobnou maminkou a její hodnoty a vnímání světa mateřství logicky ovlivnilo. Potřebným dětem pomáhá s o to větší chutí. „Teď, když mám děti, tak přemýšlím jinak. Ani si nedokážu představit, kdyby se jim něco stalo. Člověk prostě musí pomoct,” říká kráska, která se v reklamě na minerálku objevila oděná jen do šatů z vody.

Soukupová přijela do Prahy na otočku, a tak s sebou nebrala děti. Syna Finna a dceru Ellu hlídal manžel Drew Aaron. „Dnes hlídá manžel. Všechno řídím na dálku, volám manželovi, jestli je všechno v pořádku. Doufám, že jsou v pořádku, ale on se manžel umí postarat. Jeden den mimo dům nevadí,” smála se Hana Soukupová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám