Hlavní obsah
Článek

Kdybychom to nevěděli, asi se budeme divit tomu, že je opravdu v požehnaném stavu! Na jedné z akcí jsme potkali moderátorku Snídaně s Novou Hanu Reinders (41) a marně jsme zkoumali, jestli je vůbec těhotná. Mrkněte na video a do fotogalerie!

„Jsem v pátém měsíci, ještě si musím počkat. Zatím mám tři kila navíc. Ale myslím si, že teprve to nahoru půjde. Neomezuju se, ale snažím se jíst zdravě a vyváženě. Nejím nesmysly, protože dítě potřebuje kvalitní stravu. Ten pupík začne růst,“ svěřila se nám.

Jestli se řada těhulek dušuje, že žádné nepříjemné situace v těchto požehnaných stavech nezažila, u Hanky to rozhodně neplatí.

„Nejhorší byly první tři měsíce. Sice jsem nezvracela, ale měla jsem čtyřiadvacet hodin denně kocovinové stavy: klepavku a bylo mi zle od žaludku. Musela jsem jíst každou hodinu, jinak mi nebylo dobře. Už je to ale za mnou a teď si to hrozně užívám,“ řekla nám Reinders.

Jedna práce, ta muzikálová v Rockym, jí končí devátého dubna a pak začíná opět na podzim. Nebude se moci dočkat, tuhle práci si zamilovala.

„Obrovský sál plný lidí, to je něco nepředstavitelného. Zážitek! Lidem se to líbí a nás to nabíjí neuvěřitelnou energií,“ dodala na autogramiádě herců z muzikálu o lásce a překonání sebe sama v jednom z obchodů pro zvířata.

Reklama

Další články

Načítám