Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Hana Reinders (41) čeká první dítě, ale rozhodně není v začátku těhotenství. "Jsem zhruba v půlce," prozradila Super.cz. Těhotenství se jí dařilo tajit i díky tomu, že na ní dlouho nebylo vidět. "Mám nahoře dvě a půl kila. Vůbec se neomezuju a fakt mi chutná," řekla Super.cz s úsměvem moderátorka.

Radostnou novinu si nechávali s manželem pro sebe z logických důvodů. "Nechtěla jsem to zakřiknout. Všechny testy jsou ale za námi, tak už nebyl důvod to dál tajit. Dlouho to šlo maskovat, teď už to začíná být opravdu vidět," vysvětlovala. Hance se v začátku těhotenství nevyhnuly ani klasické nevolnosti. "Přirovnala bych to ke kocovině 24 hodin denně. Teď už je mi dobře, už je to fajn."

Moderátorka chce pracovat, co nejdéle to půjde, a ani po porodu neplánuje pauzu. Stále zkouší muzikál Rocky, moderuje Snídani s Novou a řadu eventů. "Já bych strašně moc chtěla moderovat do poslední chvíle, jak se říká, skoro jet z akce na porodní sál, a pak bych se moc chtěla okamžitě vrátit. Mám štěstí, že to moje práce umožňuje," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám