Hlavní obsah
Článek

Některá známá ramínka na šaty se dočkala velkého životního zklamání! České modelky v čele s hvězdou Snídaně s Novou Hankou Mašlíkovou (41) údajně narazily na člověka, který si u nich objednal práci, za kterou nikdy nezaplatil.

„Pan Alexandr S., údajný funkcionář jedné politické strany, si rád pořádá nákladné akce, za které neplatí. Měl velkolepé narozeniny v klubu, kde nezaplatil útratu, vypůjčil si drahé šperky a také nesplnil závazky. Navíc oslovil několik missek a modelek včetně mě s žádostí, abychom se zúčastnily přehlídky šperků. Samozřejmě žádné z nás doteď nezaplatil a nekomunikuje. A ještě nesmím zapomenout na návrhářku, které také nezaplatil,“ uvedla Mašlíková, která je čerstvě vdanou paní.

Napálených má být více, většina se prý ale bojí mluvit. „Důkazy samozřejmě existují, například vzájemná komunikace. Psaly jsme mu výši honoráře, kterou odsouhlasil. Také jsme mu vystavily faktury, ale pochopitelně nám dal údaje firmy, která mu asi patřila a teď je v exekuci,“ pokračuje Mašlíková. Ta nechtěla specifikovat částky, ale podle našich informací se mělo, aspoň co se honorářů modelek týče, jednat celkově o desetitisíce.

„Denně měl jinou výmluvu pro to, proč nemohl ještě zaplatit. Původně jsme žádaly peníze předem, ale řekl nám, že nechce tahat na akci tolik peněz a že nám to pošle druhý den. Byly jsme zkrátka důvěřivé. Teď už mi nejde ani o ty peníze, jako o to, aby mu to přestalo procházet.Po zveřejnění statusu na sociální síti se mi ozvala spousta lidí, hlavně holek. Některé tvrdí opravdu smutné věci včetně vyhrožování, stalkingu a napadání,“ dodala Mašlíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám