Hlavní obsah
Článek

Modelka a moderátorka Hanka Mašlíková (41) se vdala. Po tříleté známosti řekla v sobotu ano snoubenci, trenérovi a bývalému vrcholovému zápasníkovi MMA André Reindersovi. Svatba proběhla nedaleko Prahy, v resortu u Benešova.

Přítomna byla rodina a nejbližší přátelé. "Jen rodina, kamarádi, hodně sportovců. Jen pokud jde o svědka, tak jsem vybrala někoho, kdo je mi velmi blízký i pracovně," řekla Super.cz Hanka, které svatbu odsvědčil kouzelník Pavel Kožíšek.

Hance se svatba podařila perfektně utajit. Chtěla, aby si ji její hosté užili bez pozornosti médií. "Jsem šťastná, že se přátelům podařilo udržet tajemství," usmívá se modelka, ze které je od sobotu Hanka Reinders.

"Od začátku do konce to bylo úžasný. Byli jsme tam už od pátku, takže veškerá nervozita v den obřadu ze mě spadla. Bylo krásně, odpoledne se všichni koupali v bazénu, pohodová svatba. Moc jsme si to užili," řekla Super.cz novomanželka.

Hanku nyní zdobí snubní prsten z bílého zlata s malými diamantíky, André má stejný prsten jen bez kamenů. S jeho nošením má ale lehce problém. Před třemi týdny si nalomil prsteníček a kloub má stále velmi oteklý. "Nešel mi nasadit, musel si ho narvat sám. A jen tak ho opravdu nesundá," dodala Mašlíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám