Hlavní obsah
Článek

Přípravy na svatbu modelky a moderátorky Hany Mašlíkové (41) vrcholí. My byli u toho, když si vybírala svatební šaty. Definitivní volbu nám ale na kameru neukázala, i když se předvedla hned v několika modelech. "Jsem pověrčivá a nechci, aby je viděl můj budoucí muž," svěřila Super.cz sexbomba, která se bude vdávat za partnera Andrého Reinderse.

Ve svatebním salonu jí šla ze spousty šatů hlava kolem. "Čekala jsem hodně šatů, ale tohle opravdu ne. Když jsem přišla, nevěděla jsem, jestli se smát radostí, anebo začít brečet. Vypadalo to, že tady strávím týden. Ale nakonec jsme se dopátraly a mám ve finálovém výběru dvoje," řekla nám. "V těch úplně princeznovských jsem se necítila, chtěla jsem spíš užší a je tam krajka. Dekolt je takový střední," dodala ve svatebním salonu v pražských Letňanech.

Hanka si původně myslela, že všechny svatební přípravy zvládne sama. Pak to ale přehodnotila. "V dubnu mi došly síly a našla jsem si svatební koordinátorku," přiznala. Na svatbě bude mít Hanka zhruba padesátku hostů, ze šoubyznysu ale prý nikoho. "Jen rodina, kamarádi, hodně sportovců. Nevěděla bych, koho pozvat. Jen pokud jde o svědka, tak jsem vybrala někoho, kdo je mi velmi blízký i pracovně," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám