Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi modelkou Agátou Prachařovou (38) a moderátorkou Hanou Mašlíkovou (41) a jejím přítelem Andrém Reindersem se pořádně rozhořely vášně. Bývalý zápasník MMA a uznávaný trenér André Reinders se na sociální síti pozastavil nad tím, jak některé celebrity v čele s Agátou natáčí tréninková videa. Podle něj mohou nesprávným cvičením svým fanouškům ublížit. A vznětlivá Agáta si to nenechala líbit.

"Proč si proboha kdejaká celebrita, která byla párkrát ve fitku, myslí, že může ukazovat, jak se má cvičit? To, že se mnoho z nich předvádí u nesmyslných cviků, jsem si už zvykl. Ale to si pro vlastní zviditelnění vezmou na triko, že si podle jejich návodu někdo bude ničit tělo? Ať to dělají samy se sebou a neničí jiné," nechal se slyšet André.

A reakce na sebe nenechala dlouho čekat. "Chci být slavný a nemám na to... mozek? Svaly? Tak kopu všude, kde to jde... chlapče, co se starat o sebe a nechat lidi žít... neříkám holkám, ať chodí na party, nežerou, atd... jen se fotím, když jdu běhat nebo cvičit... soustřeď se na sebe a bude ti líp.. je mi tě líto,“ napsala Agáta.

Svého partnera se pochopitelně zastala jeho snoubenka. "André je váženým trenérem, který na to má vzdělání a zkušenosti, aby si mohl dovolit poučovat a kritizovat. Nad jeho komentářem ses měla zamyslet, a ne zbytečně útočit. Každopádně jsem nic jiného nečekala. Tvé špatné provádění cviků může vést ke zranění, ale to ty bohužel nechápeš," napsala Mašlíková a dodala: "Vtipné je, že Agáta zhruba před měsícem Andrého žádala, aby ji trénoval. On ji odmítl a ona teď na svém profilu píše, že to je jen hora svalů bez mozku. Chápu, že je naštvaná, že ji odmítl trénovat, ale ta reakce je poněkud přehnaná," dodala s nadhledem Mašlíková.

"Točím si videa, protože mě baví radost z pohybu. A to, že mě sleduje víc lidí než Mašli a horu svalů, za to nemůžu," přidala polínko do ohně Agáta.

"Nemám nic proti tomu, když někdo ukazuje, jak cvičí, takových videí je na Facebooku spousta. Vadí mi, pokud se někdo pasuje do role odborníka, kterým není, a dává ve videu rady, které jsou špatné. Jsem rád, že cvičíš, stejně jako jsem rád za každého jiného člověka, který se nadchne sportem. Jen nedávej špatné rady. Uznej chybu a nesnižuj se k trapným útokům. Ne všichni berou jako tu nejdůležitější hodnotu počet sledujících na fb. Pokud ti komentáře na mém fb vadí, tak ho prostě nesleduj. Rád ti vysvětlím správné provedení kliku, až tě v tělocvičně potkám. Jen už radši nikomu nic neukazuj," dodal uznávaný trenér.

Reklama

Další články

Načítám