Hlavní obsah
Článek

Obří svaly jsou pryč. Hanka Mašlíková (41) po květnových závodech v soutěži bikini fitness, kde vybojovala bronzovou a zlatou medaili, sice stále tvrdě dře ve fitku, ale klasická strava udělala své. Hanka už nevypadá rozhodně jako odporná transka nebo svalnatý chlap, jak ji titulovali lidé ve zprávách.

"Samozřejmě cvičím dál, to mě nepustilo, ale změna je v tom, že jsem začala normálně jíst. Trvalo mi po závodech asi měsíc a půl, než to mozek pustil. Dám si, na co mám chuť, vlastně jsem začala žít normální život," řekla Super.cz s úsměvem Mašlíková.

Je ráda, že jí už nechodí drsné zprávy komentující její svalnatý vzhled. "Žádný z těchto hnusných komentářů nebo zpráv a nevyžádaných názorů mě neodradil od mého snu. Ani jednou jsem nezapochybovala o své cestě. Ale neříkám, že to bylo příjemné číst. Momentálně jsem ráda, že nic podobného teď nepřichází," upřesnila moderátorka.

Hanka své křivky vystavila u lékaře, kde si byla nechat zkontrolovat znaménka. "Chodím pravidelně na kontroly k panu doktorovi do Brna, v mládí jsem se hodně opalovala, nechránila jsem se a kůže si to pamatuje. Mám strach, to nezastírám. A vždycky, když se mi něco nezdá, raději hned zajdu. Lépe chodit častěji a bezdůvodně, než přijít pozdě," dodala Mašlíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám