Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Hana Mašlíková (41) si poté, co se vydala za svým snem zabojovat v soutěži Bikini fitness, vyslechla velké množství hejtů. Hanka pořádně osvalila své tělo a drsné vzkazy na sebe nenechaly dlouho čekat.

"Na začátku a během přípravy na soutěž mi chodilo nespočet hejtů na moje tělo. Vypadáte jako chlap, jste jako transka, jste odporná, šeredná, hnusně svalnatá. Nic hnusnějšího jsem neviděla. Lituju vašeho manžela, nedivím se, že jste se rozešli. Chlapům se musíte hnusit a mohla bych pokračovat," přiznala Mašlíková zprávy, které jí chodily.

"Žádný z těchto hnusných komentářů nebo zpráv a nevyžádaných názorů mě neodradil od mého snu. Ani jednou jsem nezapochybovala o své cestě. Jděte si za svými sny, i kdyby proti vám stál celý svět. Jsou to vaše sny, jen vaše," vzkázala moderátorka.

Jako důkaz, že i svalnaté tělo může vypadat sexy, přidala snímky, které nafotila s fotografkou Anetou Kupcovou. "Z fotek jsem nadšená. Aneta vystihla přesně to, co jsem chtěla. Chtěla jsem ukázat, že i svalnaté tělo může vypadat žensky," řekla Super.cz Hanka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám