Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Hana Mašlíková (41) nafotila pořádně sexy fotky. I když často čelí útokům a hejtům, že už vypadá jako chlap a působí naprosto nežensky, ona si to nemyslí. A jako důkaz přišla se snímky, které nafotila s fotografkou Anetou Kupcovou.

"Aneta mi naposledy fotila těhotenské snímky, to už je pět let. Známe se dobře a její fotky a styl miluju," řekla Super.cz Mašlíková. "Z fotek jsem nadšená. Aneta vystihla přesně to, co jsem chtěla. Chtěla jsem ukázat, že i svalnaté tělo může vypadat žensky," řekla Super.cz Hanka.

Hanka letos bojovala na Mistrovství světa v bikini fitness, kde skončila na třetím místě a zlato si odnesla v kategorii začátečníci. S náročnými tréninky ale po soutěži nepřestala. Trénink má pětkrát týdně.

"Volno si dávám vždy jednou týdně o víkendu. Ale jinak je to droga. Miluju to. Už si bez toho život neumím představit," přiznala. Že by se chystala na další soutěž? "Nikdy neříkej nikdy. Já bych se tomu nebránila, uvidíme. Pořád je co zlepšovat a já výzvy miluju," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám