Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Hana Mašlíková (41)sundala dlouhou kštici, kterou si nechala naplést před čtvrt rokem kvůli závodům v bikini fitness. Původně plánovala být dlouhovláskou do podzimu. Bohužel verdikt její kadeřnice zněl jasně. Vlasy má po dvou měsících s příčesy absolutně zničené.

"Zatím vlasy nechám přes léto a sundám je na podzim. Nechám na kadeřníkovi, jak ohodnotí, v jaké jsou moje vlasy formě, jestli jsou v pořádku," řekla Super.cz Hanka ještě před týdnem, než vyrazila ke své kadeřnici.

Teď je všechno jinak a Hanka má vlasy na mikádo. "Moje jemné vlasy dost utrpěly. Byla jsem smířená i s tím, že půjdu úplně nakrátko. Moje kadeřnice Kristýnka, která o mě pečuje, nakonec usoudila, že to jen zkrátíme, budeme bojovat a budeme vlasy postupně uzdravovat. Je to pro mě poučení, že už nikdy nebudu vymýšlet kraviny, experimenty. Pro mě prostě prodloužení vlasů není," dodala Mašlíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám