Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Hana Mašlíková (41)se zvětšuje před očima. Fanouškům ukázala ramena a bicepsy, se kterými bude za dva měsíce bojovat na mistrovství světa v Bikini fitness. Žádné tuzemské závody pro začátečníky, Hanka si dala tu největší výzvu: zabojovat rovnou v nejprestižnější soutěži.

I když ví, že pro řadu lidí jsou její svaly odpudivé, ona je nadšená. "Každý to máme jinak. Opravdu se mi to líbí. A pokud se někomu nelíbím už teď, tak garantuju, že za 2 měsíce už se na mě nebude dát dívat vůbec," řekla Super.cz se smíchem Hanka.

Mašlíková nechala nahlédnout do plánu: "Doteď jsme svaly stavěli, jeli jsme od prosince objem a mám šest kilo nahoře. Teď začíná ta nejšílenější rýsovací fáze a masakr s jídelníčkem. Z Mašle bude frajer," dodala se smíchem moderátorka.

"Já jsem se nerozhodla jen zúčastnit soutěže, mám nejvyšší cíle a věřím, že budu ve formě, abych se mohla poměřovat s těmi nejlepšími," uzavřela motivovaná Hanka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám