Hlavní obsah
Článek

Simona Krainová (51) není jediná slavná matka, které se podařilo zavřít do uzamčeného auta svého nejdražšího. Pár dní poté, co známá česká modelka dostávala ze svého bavoráku syna Maxe, potkala podobná zkušenost kolegyni Hanu Mašlíkovou (41). Té se nepodařilo zavřít do uzamčeného auta vlastní dítě, ale tříměsíční štěně louisianského leoparda.

„Naložila jsem Draga do auta, hodila klíče na sedačku. Než jsem stihla nasednout na místo řidiče, tak se auto samo zamklo," popisovala s hrůzou v očích historku Mašlíková. „Venku byla zima jako v ruským filmu a já nevěděla, co si počít. Zavolala jsem proto autorizovaný servis mého auta, kde mi doporučili, abych prohodila cihlu oknem. Jsem sice blondýna a mnohým možná nepřijdu moc chytrá, ale raději jsem zavolala zámečníky," s humorem sobě vlastním popisuje řešení nepříjemné šlamastiky Hana.

Po této zkušenosti prý Mašlíková upřímně soucítí se Simonou Krainovou, které se stalo něco podobného. „Spousta lidí ji obvinilo, že není dobrá matka. Já už ale teď vím, že je to otázka okamžiku a že takovým věcem někdy holt nezabráníte," zastává se kolegyně Hanka.

Reklama

Další články

Načítám