Hlavní obsah
Článek

Přestože chodí Hanka Mašlíková (41)se svým přítelem Tomášem (33) teprve pár měsíců, už si pořídili nové dítě. Blonďatá sexy kráska ale není těhotná, ani jí dítě neporodila náhradní matka.

„Ano, je to tak, máme miminko. Naše domácnost je bohatší o jednoho člena. Pořídili jsem si štěně Louisianského leoparda. Modelka si s přítelem pro čtyřnohého mazlíčka jela ihned po příletu ze společné dovolené v Karibiku. „Měli jsme si ho vyzvednout ještě před odjezdem na Kubu, ale neměl by se o něj kdo starat. Chtěla jsem si to užít a být s ním ze začátku stále. Proto jsme odstavení od matky přesunuli na začátek ledna," vysvětluje Mašlíková.

Milovnice zvířat, která vlastní už dvě čivavy a jednoho koně intenzivně studuje plemeno Louisianského leoparda přes dva roky. Jelikož se jedná o vzácnou rasu a Hanka chtěla mít toho nejlepšího z nejlepších, tak na tento konkrétní vrh čekala přes dvanáct měsíců. Proto si modelka musela jet pro pejska až na Slovensko. „Vím, že je to náročné plemeno, ale já jsem dobře informovaná a vím, do čeho jdu. Je to pro mě ohromná výzva," raduje se Hanka ze štěňátka. Shodou náhod po stejném pejskovi řadu let toužil i Hančin současný přítel Tomáš. Pořízení nového člena do rodiny proto s nadšením uvítal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám