Hlavní obsah
Článek

Řecko se letos těší velké návštěvnosti našich známých tváří. Jeho krásy se rozhodla prozkoumat i krásná Hana Reinders (41), dříve Mašlíková. Na rodinnou dovolenou vyrazila se synem Andreasem, a k velkému překvapení i s manželem Andrém, se kterým se loni rozešla.

„Na dovolenou jsme odletěli především kvůli našemu synovi. Oba jsme chtěli být u toho, jak poprvé poletí letadlem, poprvé vleze do moře," uvedla pro Super.cz Reinders. I nadále ale zastává názor, že se k manželovi nevrátí.

Jisté je, že si dovolenou ve třech maximálně užívají. Moderátorka a modelka s fanoušky pravidelně sdílí fotky i videa, na kterých září upřímným úsměvem od ucha k uchu, s manželem vtipkuje, se synem dovádí ve vodě. „Pro co jiného se v životě obětovat a snažit se, než pro rodinu nebo alespoň pro její částečné zachování,“ míní blondýnka.

Protože se Hanka o svůj zevnějšek ráda stará a pravidelně dře v posilovně, nechybí na jejím profilu ani snímky v plavkách, kde ukazuje své vyrýsované bříško a výstavní pozadí. Pohled na její perfektní křivky si nejspíš užívají nejen fanoušci, ale také manžel André, který Hanku v bazénu natáčí a fotí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám