Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Hana Mašlíková (41) svoji postavu nezanedbává ani na dovolené. Každý den vstává před sedmou hodinou ranní, aby vyrazila do hotelového fitness centra. "Je to o životním stylu. Rozhodně se do toho nenutím. Já to miluju, určitě to nedělám proto, abych tady na dovolené měla plošší břicho," řekla Super.cz se smíchem Mašlíková.

"André s Andreáskem ještě spí a já už mám trénink za sebou. A pak sraz na snídani," dodala s úsměvem moderátorka, která svoji vymakanou postavu vystavuje hlavně u hotelového bazénu. Její syn Andreásek je poprvé u moře, ale zatím mu na chuť nepřišel. "Bohužel z toho zatím moc nadšený není, takže bazény to jistí," dodává.

Na Krétě, kde tráví s manželem Andrém Reindersem a synem Andreáskem dovolenou, nyní panují velká vedra. Už v devět ráno je ručička na teploměru ve stínu na 37 stupních. "Je tu nádherně, i když je fakt, že ty vedra jsou teda mazec," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám