Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to jako včera, kdy se Hanka Mašlíková (41) stala maminkou. Syna Andreaska porodila v srpnu 2017 a zanedlouho tak oslaví jeho čtvrté narozeniny. Modelka se nyní chlapečkem po delší době pochlubila.

Čerstvá rudovláska zavítala na golfový turnaj v Berouně, kde jí během sportovního odpoledne dělal syn doprovod. Prázdniny už má modelka s chlapečkem naplánované a nebudou jen v duchu dovolených. „Přes léto chci trávit čas hlavně v přírodě se synem, ale i na koni, cestovat po ČR a konečně spustit prodej své vlastní sportovní značky pro ženy,“ svěřila se Super.cz Mašlíková, která dovolenou za hranicemi zatím v plánu nemá.

„Zahraničí přes léto neplánuji, ale může se stát, že se rozhodneme s Andreaskem ze dne na den a letíme. Andreasek má příští týden příměstský tábor se sportovním zaměřením,“ uvedla modelka s tím, že je ráda, že podědil sportovního ducha. „Můj syn je po nás s manželem poměrně silná osobnost. Po mně je společenský, nedočkavý a tvrdohlavý, je po nás zároveň sportovně založen, což je skvělá věc,“ dodala modelka, která sice spoustu času tráví ve fitness, během odpoledne si ale zkusila odpálit i pár míčků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám