Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Hana Mašlíková (41) a trenér MMA André Reinders spolu již mluví o rozvodu, žádost však podána stále není. Řešit se bude muset také majetkové vyrovnání. Super.cz exkluzivně Hana přiznala, že předmanželskou smlouvu nemají. Dům, ve kterém nyní žije se synem Andreáskem, se zřejmě bude muset prodat.

"O rozvodu se bavíme. Žádost podána není. Diskutujeme v naprostém klidu. Zatím se informujeme, ani jeden z nás se nerozváděl a doufali jsme, že se ani rozvádět nikdy nebudeme. Stále ještě jsme manželé," řekla Super.cz Mašlíková.

Předmanželskou smlouvu pár nemá. "Vdávala jsem se z lásky. Nechtěla bych ji. Dopředu tím lidé dávají najevo, že by se mohli rozvést. Nevzala jsem si milionáře, André si nebral milionářku. Nikdy bych si nenárokovala něco, na co právo nemám," říká s tím, že dům, ve kterém bydlí se synem, se zřejmě bude muset prodat.

"André by mi určitě nenechal barák a šel. Není milionář. Brala jsem si obyčejného chlapa, toho ale rozhodně nelituju. Věřím, že se dohodneme tak, abychom se oba měli dobře a mohli si zařídit vlastní bydlení. Dům se bude muset zřejmě prodat, abychom se vyrovnali. Zatím to vypadá, že se dohodneme. Jsme na dobré cestě," dodala Mašlíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám