Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hanka Mašlíková (41)dostává každou chvíli pugét růží. Chodí jí domů, zásilka je pokaždé o dvě růže bohatší. Moderátorka je přesvědčená, že jí květiny posílá manžel, který by rád zachránil jejich vztah. Již před třemi měsíci se od rodiny odstěhoval a manželé již mluví o rozvodu.

"Obdivovatele mám, aktuálně si na nezájem nemůžu stěžovat. Ze začátku jsem si říkala, že to bude některý z nich. Ale mátly mě vzkazy. Jsou osobní a od někoho, kdo mě opravdu zná a něco se mnou prožil. U čtvrté zásilky jsem se přesvědčila, že to je manžel," řekla Super.cz Mašlíková. .

André se k tomu ale nehlásí. "Je to na jednu stranu hrozně hezký, na druhou nevím, komu mám děkovat. Ze začátku mě mrazilo, spousta žen mi psalo, že to může být úchyl, chodilo mi to domů. Nyní už jsem klidnější, protože jsem si z osmdesáti, devadesáti procent jistá, že to je manžel. Ten to ale popírá," usmívá se moderátorka. "Ale jsou to vzkazy, které nemůže psát obdivovatel, jsou hodně osobní," zdůrazňuje.

Pozná na manželovi, když lže? "André když chce mlžit, tak neodpovídá napřímo. I nyní jsem se ho ptala, on mi řekl, že se se mnou nebude bavit o tom, že mi někdo posílá růže. Kličkoval. Ale neřekl, že on to nebyl," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám