Hlavní obsah
Článek

Rok 2020 byl hojný jak na svatby, tak i na ty méně příjemné momenty, jako jsou rozchody a rozvody.

Agátě Hanychové (38) nevyšlo manželství s Jakubem Prachařem (40) a letos se jim podařilo manželství ukončit také úředně. Přestože si modelka přeje zpět své rodné příjmení, na úřadech se jí prozatím nedaří ho získat, a proto má v dokladech i nadále příjmení Prachařová.

Modelka nezahálela a našla si po Prachařovi novou lásku. Vztah s makléřem Zdeňkem vypadal nadějně a pár spolu vycestoval na první společnou dovolenou, ale romantika nevydržela a po 4 měsících se rozešli. Mezitím se objevil kameraman a střihač Marek Niessner, který má z předchozího vztahu stejně jako Agáta dvě děti. Bohužel velká rodinná idylka se nekonala a modelka po pár měsících potvrdila rozchod.

Jejím posledním partnerem byl filmový producent Tomáš. Toho jí fanoušci schvalovali, a dokonce i Agáta vypadala velmi spokojeně. Kvůli Tomášovi se dokonce obarvila na blond. Nadějný vztah ale neklapal a rozešli se. Nyní je maminka dvou dětí Kryšpína a Mii single.

Šťastně nedopadlo ani manželství bývalé biatlonistky a současné moderátorky ShowTimu Gabriely Koukalové (34). O tom, že to mezi ní a badmintonistou Petrem Koukalem neklape, se spekulovalo už během její účasti ve StarDance. Domněnky se potvrdily letos v říjnu, kdy krásná zrzka prozradila, že jsou s manželem již rozvedení.

Krizi ve vztahu neustáli ani moderátorka a modelka Hana Mašlíková (41) s manželem Andrém Reindersem, se kterým má syna Andrease. Po prvním rozchodu se pokusili vztah ještě slepit, ale začátkem prosince blondýnka prozradila, že se jejich cesty definitivně rozdělily.

Podívejte se v galerii, které další slavné tváře letos oznámily rozchod.

Reklama

Další články

Načítám