Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Hanka Mašlíková (41) si po letech dopřála nové sexy fotky. Ukázala své neuvěřitelně pevné tělo, které rozhodně nemá zadarmo. Tvrdě na sobě maká a gram tuku navíc byste na ní hledali jen těžko. Klidně by mohla soutěžit v bikini fitness. Postavu na to rozhodně má.

"Já jsem už spíš taková důchodkyně. Na soutěž teď určitě nemám. Makám na sobě, ale já miluju jídlo a jít do bikini fitness by znamenalo obrovské odříkání a to už není nic pro mě. Já si ráda dopřávám a o to svoje občasné prasení se připravit určitě nenechám," řekla Super.cz s úsměvem Hanka, která nám včera prozradila, že skončil její vztah s trenérem MMA André Reindersem.

"Je to tak. André se od nás odstěhoval a již nežijeme společně. Pro oba je nadále prioritou náš syn Andreásek, jako rodiče fungujeme nadále velmi dobře a vycházíme spolu," řekla nám Mašlíková.

Mašlíková nafotila nové sexy snímky s fotografkou Lucií Dvořákovou. "Nadělila jsem si pro sebe takový předvánoční dárek. Sešly jsme se tři mámy, fotografka Lucka, vizážistka Míša Ohemová a moje maličkost a já jsem doslova nadšená. Dlouho jsem chtěla nafotit takové fotky a konečně naše svatá trojice měla čas a vyšlo to," dodala s úsměvem moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám