Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Syn Hany Mašlíkové (41) a fitness trenéra André Reinderse oslavil 3. narozeniny. Rodiče malému Andreasovi uspořádali krásnou oslavu plnou hraček, prskavek a balonků, kterou by mu mohly ostatní děti závidět. Z příspěvků a fotek, které modelka a moderátorka umístila na sociální sítě, je ale patrné, že mezi ní a manželem stále panuje napjatá atmosféra, kterou nezachránila ani narozeninová párty syna.

„Ať se v našich životech děje cokoli, do čeho ostatní nevidí, neznají důvody našich rozhodnutí, ale přesto hodnotí, jsou tady tyto naše největší životní lásky, které v nás vše zahojí. Mému osudovému muži života jsou už 3 roky. Vždycky tady budu pro tebe, miláčku,“ napsala dojemně blondýnka k fotce se synem, na které ovšem chybí jeho tatínek.

Před pár dny se Hana na svých sociálních sítích svěřila, že ani její manželství není bezproblémové, a že její manžel navštívil strip bar, což ji nadzvedlo ze židle. Trenér MMA se vzápětí obhájil tím, že do nočního podniku zavítal na sraz s kamarádem, se kterým si pouze vypil kávu. Jak se ale nyní ukázalo, moderátorce nepříjemná situace leží v žaludku stále, a ani její manžel krizi nebere na lehkou váhu.

„Spoustu věcí jsem v životě podělal, ale on je to nejlepší, co se mi v životě povedlo. Pro jeho štěstí bych udělal cokoliv,“ napsal pyšný tatínek k fotce s malým Andreasem a připojil i jeden snímek s manželkou, ke kterému napsal: „Nic v životě není černobílé, většina věcí má svoji příčinu i důvod, i když někdy je to jen naše vlastní blbost. Ale vždycky si člověk musí včas uvědomit, co je v životě opravdu důležité,“ naznačuje trenér.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám