Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se moderátorka Hana Reinders Mašlíková (41) dozvěděla, že její manžel André Reinders navštívil striptýzový klub, i když ví, že ona sama to pokládá za největší urážku ženy ve vztahu, byl pořádný oheň na střeše. Bývalá modelka a sexbomba, která má s manželem tříletého syna, se to rozhodla řešit veřejně prostřednictvím sociálních sítí.

Doma je zřejmě tichá domácnost, proto stejnou odpověď zvolil i její muž, který v příspěvku vysvětloval, k čemu vlastně došlo, a že není důvod, aby se na něj manželka tolik zlobila. Podle něj šlo o naprosto nevinnou návštěvu u kamaráda, kde si dal jenom kafe.

"Lidé jsou dneska přející, a tak rádi zatepla všechno donesou a bulvární novináři si k tomu rádi přisadí. Stavil jsem se za svým kamarádem a dlouholetým partnerem našeho klubu v jeho klubu. Dal si kafe, prohodil pár slov a hned je z toho strašný poprask," začal André, který samozřejmě konkrétní strip bar jmenoval.

"To, že jsem se tam stavil, jsem druhý den své ženě sám řekl (abych vzápětí zjistil, že už byl někdo rychlejší a asi barvitější). Svoji ženu miluji (ona mě teď asi ne) a neshazoval bych sebe ani ji, abych koketoval s jinými," ubezpečuje trenér MMA.

"Takže lidi, nedělejte z komára velblouda. A pro ty, co rádi donáší, starejte se radši, ať váš život není tak ubohý, že musíte řešit ostatní," vyzval zřejmě toho, kdo Hance jeho přítomnost ve strip baru vyzvonil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám