Hlavní obsah
Článek

Vášnivá objetí až lesbické scény s exotickou kráskou. Nahota. Exotika. O dvě čísla větší poprsí. Tak právě na tyhle doby jsme vzpomínali s Hanou Reinders (41), známou spíše pod příjmením Mašlíková. Z modelky se od té doby vypracovala na moderátorku, vdala se a má malého syna. Starých časů ale nelituje.

Hanka byla jednou z bývalých Playmate, které se sešly během karlovarského filmového festivalu v místním kasínu. Že je to už osm let, kdy snímky pro pánský časopis vznikly, si ani nedokázala vzpomenout. "Myslela jsem, že je to tak čtyři, pět let," smála se.

"Vždycky jsem se snažila, aby ty moje obnažené fotky byly rafinované, a ten můj Playboy byl vlastně s Thajkou, která toho ukázala mnohem víc než já. Je to minulost, nemám se za co stydět, ráda si ten časopis prolistuju. Ty fotky od Honzy Tůmy jsou moc hezké," míní.

"Problém byl tehdy jenom se slony, protože jsou v Thajsku velmi uctívaní a neexistovalo, abychom se s nimi fotily nahé, natož v tak odvážných pozicích. Tak se to nakonec vyřešilo tak, že jsme pózovaly tajně hluboko v pralese," vzpomínala Hanka.

"Měla jsem tehdy i o dvě čísla větší prsa. Ale život se vyvíjí, každá životní etapa má své a neudělala jsem žádný extrémní přešlap, za který bych se měla stydět," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám