Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tvrdí, že už si na odhalování těla nepotrpí. Teď ale udělala Hana Reinders Mašlíková (41) výjimku. Ostatním účastníkům finále Miss Czech Republic předvedla svoje dokonalé křivky i zmenšená silikonová ňadra v modelu, který zahaloval jen to nejnutnější. Ano, i overal může být hodně sexy.

"Overaly miluju a Petra Brzková mi splnila můj sen. Chtěla jsem, aby byl krajkový, a ona naprosto vyslyšela moje přání. Cítím se v tom hrozně dobře. Občas je fajn jít za princeznu, což jsem byla zhruba před týdnem na Českém plese, a teď jsem zase potřebovala být trošku za sexici," smála se moderátorka.

Ta do Brna dorazila s kamarádkou, malého syna hlídal doma manžel. "Věděl, co si obléknu, a doma zaznělo, že takhle snad sama nikam nepůjdu. Ale on si dělal legraci. Na druhou stranu toho zase moc neukazuju. Je to rafinovaný model, který mě baví, a doufám, že bude bavit i ostatní," uzavřela Hanka. My se ale domníváme, že až taková legrace to nebyla. Až ji v našem videu a na fotkách uvidí, bude příště určitě nekompromisnější, co se odívání manželky v jeho nepřítomnosti týče.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám