Hlavní obsah
Článek

Známý hokejista Jiří Hudler (27) si opravdu umí vybrat. Jeho nová přítelkyně, modelka Hanka Chymčáková (30), která v jeho ložnici nahradila Simonu Krainovou (51), má ve svém prádelníku hodně luxusních kousků. Pěknou řádku krajkových prádélek doplňují i červené podvazky. I když je má doma už dva roky, čekají zabalené pro muže jejích snů. A toho teď Hanka má.

"Dostala jsem je před dvěma roky k narozeninám a jsou stále nerozbalené. Čekají na tu první příležitost, " řekla Super.cz s úsměvem Chymčáková, která s hokejistou randí už měsíc. Na Rose párty, kde byl předepsaný červený dresscode, ale dorazila v černo-bílé kombinaci.

"Nevěděla jsem, že je to párty v červené. Mám tady přehlídku. Prádlo mám tělové bezešvé. Moc sexy to není. Ale na předvádění je to nutnost a s přítelem se dneska určitě neuvidím," dodala Chymčáková.

V červených šatech dorazila Hanka Mašlíková (41). Prádlo ale sladěné neměla. "Červené prádlo mám pro přítele jen jako sváteční. To nosím jen na Vánoce nebo Velikonoce," smála se modelka.

Rudé krajkové prádélko má doma i Eliška Bučková (34). Noidovi se ho chystala předvést na Valentýna, kterého letos oslavili v Paříži. "Vzala jsem si ho sebou, ale strašně jsme se opili, takže zůstalo v kufru," prozradila Eliška.

Reklama

Další články

Načítám