Hlavní obsah
Článek

Sexbomba Hanka Mašlíková (41) (29) je už měsíc a půl znovu zamilovaná. Její srdce patří profesionálnímu hráči beach volejbalu Jiřímu Plachému. Ten svoji krásku doprovodil také na křest jejích nahých fotek, které nafotila v Thajsku.

"Že se Hanka svlékla a chlapi jí budou mít na toaletě mi nevadí. Je to chytrá, úspěšná holka a já jí to strašně moc přeju. Cesta na titul Playboye určitě nebyla jednoduchá," řekl Super.cz nový přítel silikonové krásky.

Všichni muži, kteří by o jeho lásku projevili zájem, se mají na co těšit. J e to hora svalů! "Rád se o ní poperu. Už ji rozhodně nikomu nedám," říká rázně beach volejbalista Plachý.

S Hanou Mašlíkovou se znají skoro rok. Bližší vztah ale začal až po focení Playboe. "Máme toho strašně společného. Je to naprosto skvělej kluk, denně jsme na beach volejbale, který se stal i mou velkou vášní. Jsem ráda, že mám vedle sebe kluka, který miluje sport stejně jako já a nemusím ho do něj nutit," prozradila Mašlíková.

"Doufám, že mi ho žádná známá neodloudí," říká Hanka a naráží tak na modelku Veroniku Šebkovou, která ji odloudila jejího bývalého přítele, právníka Martina Gillara. "Jirka má ale naštěstí trošku jiný charakter, on by to nikdy nedopustil," dodala rázně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám