Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Hana Mašlíková (41) (29) poprvé ukázala svého nového přítele. Po rozchodu s právníkem Martinem Gillarem dlouho sama nezůstala. S novým partnerem ji dala dohromady její velká vášeň - beach volejbal.

Hanka už měsíc chodí s profesionálním hráčem beach volejbalu Jiřím Plachým. Protože žije v České Lípě, je Hanka v poslední době hodně na cestách. Poprvé se se svým přítelem ukázala v neděli na Celebrity beach cupu ve Žlutých lázních, který organizovala.

"Bylo to poprvé, co jsem si vzala na triko takhle velkou akci a dalo mi to pořádně zabrat. Dva měsíce příprav, shánění sponzorů, celebrit i zajištění programu. I když nám půl dne pršelo, dopadlo to výborně. Větru a dešti prostě člověk neporučí," řekla Super.cz Mašlíková.

Nového přítele Super.cz po naléhání přiznala. "Jsem šťastná. S Jirkou je nám fajn. Neustále hrajeme beach, oba žijeme sportem a je to super. Je to hrozně hodnej chlap," prozradila Mašlíková.

Turnaje se zúčastnila řada známých tváří. I přes deštivé počasí hráli Kateřina Průšová, Martin Ručínský, Martina Pártlová, Michaela Štoudková a další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám