Hlavní obsah
Článek

Prsatice Hanka Mašlíková (41) prozradila, jaká je náplň její práce. Není to nic světoborného. Podle vlastních slov jí stačí být krásná a sexy. Tím se řídila i během závodů Formule 1 v Belgii a Španělsku, kdy svými sexy křivkami rozptylovala jinak na sto procent soustředěné závodníky. Snímky českých krásek si prohlédněte ve fotogalerii.

„Byly jsme najaté jako hostesky na dva závody Formule 1. Vždycky jsme den před závodem přiletěly s holkami na místo. Tam jsme se seznámily s prostředím a večer jsme měly volno. V den závodu jsme měly jen jedno poslání. Musely jsme být sexy a neodolatelné,“ svěřila se Super.cz kráska, kterou na závodech doprovázely druhá Česká Vícemiss Michaela Štoudková (38) a Miss České republiky 2007 Kateřina Sokolová.

"České holky mají u jezdců úspěch. Jejich krása všechny dostává," říká Antonín Charouz, kterému patří agentura na hostesky. "Jakákoliv česká holka, která je hezká, má šanci se do Formule 1 dostat. Stačí se přihlásit k nám do agentury," dodává.

Být sexy a přitažlivé jim nedělalo sebemenší problém. Takové jsou totiž i po ránu. Proto nemají o podobné zakázky nouzi. Jen Štoudková na rozdíl od svých kolegyň musí brát všechny zakázky a vybírat si nemůže. Super.cz se totiž svěřila, že se v létě chystá letět do Jihoafrické republiky, kde zažije několik krutých týdnů focení.

„Vždycky takhle v létě létám někam fotit. Předem řeknu, že nechci fotit žádné nahé fotky nebo předvádět průhledné prádlo. Pak už si ale vybírat nemůžu. Musím totiž splatit pobyt a cestu. To, co si vydělám navíc, mi zůstane,“ svěřila se Štoudková. Podle ní to tak mají skoro všechny tuzemské modelky.

Reklama

Další články

Načítám